NIX 18 - Wij verkopen

geen alcohol aan minderjarigen

Mijn winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

De Champagne Post is een unieke felicitatiedienst. Het is leuk om ter ere van een feestelijke gebeurtenis met een fles champagne te feliciteren.

De Champagne Post maakt het cadeau geven van een goede fles champagne uiterst gemakkelijk. Als u voor 15.30 uur uw bestelling plaatst, kan de fles van uw keuze al de volgende dag per post worden bezorgd*. Natuurlijk op een passende wijze verpakt en voorzien van uw persoonlijke gelukwens.

Richard eigenaar van De Champagne Post
'Champagne is er in vele kwaliteiten en prijzen. Bij het assortiment van De Champagne Post is bewust gekozen voor zeer gerenommeerde merken als Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Piper-Heidsieck, Taittinger, Dom Pérignon, Cristal, Louis Dubosquet en Krug. Zo bent u er altijd van verzekerd, dat u een topkwaliteit champagnecadeau geeft. 

'La Grande Dame' van Veuve Clicquot, de 'Vintage 2004' van Dom Pérignon, de Cristal Vintage 2006, de Louis Dubosquet en de 'Grande Cuvée' van Krug worden verpakt in een luxe 'coffret'. Dit geeft uw cadeau extra cachet. De Champagne Post regelt voor u een sprankelend cadeau, met veel persoonlijke aandacht en zorg.'

* binnen Nederland, afhankelijk van aantallen en onder voorbehoud van tijdige bezorging door PostNL.

Alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur bij De Champagne Post zijn ontvangen, worden dezelfde dag nog verwerkt en ter verzending aangeboden bij PostNL. Kijk voor uitgebreide informatie over de verzending bij  'verzendinformatie' onderaan de site.

De Champagne Post is telefonisch bereikbaar van ma. t/m vr. van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

De Champagne Post is een handelsnaam van Grow the Future B.V.
KvK nummer: 55500056. BTW nummer: NL8517.40.091.B01 . Adres: H.J.E. Wenckebachweg 49A, 1096 AK AMSTERDAM. 

LET OP: bovenstaand adres is niet bestemd voor het toezenden van bij te sluiten kaarten en/of brieven bij de champagne. Neemt u daarvoor altijd eerst telefonisch contact met ons op.