NIX 18 - Wij verkopen

geen alcohol aan minderjarigen

Mijn winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Veilig betalen via docdata payments
De Champagne Post hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. De Champagne Post maakt gebruik van de Nederlandse payment service provider docdata payments voor de afhandeling van de betaling. Docdata payments is een organisatie die gespecialiseerd is in de afhandeling van veilig betalen via Internet. Veel online shops maken gebruik van de betalingsservice van docdata payments, omdat dit garant staat voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. Docdata payments waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding.

SSL-verbinding
Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding (bekend door het slotje bovenaan of onderin uw beeldscherm) garandeert een veilige transactie tussen u en uw bank. Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL en worden op deze manier 'versleuteld' doorgegeven. Uw creditcardnummer wordt bovendien maar eenmalig gebruikt voor betaling van uw order en niet verder opgeslagen. De Champagne Post kan uw gegevens daarom nooit een tweede keer gebruiken

Voor al uw vragen over de betalingen van docdata payments kunt u contact opnemen met de docdata payments helpdesk tel. 0343-530030.

Betaalmethoden
De Champagne Post biedt u in samenwerking met docdata payments de volgende betalingsmogelijkheden.
U kunt uw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) betalen per:

Creditcard (Visa, MasterCard, American Express)
Tijdens het betalen met de creditcard wordt tevens uw CVC code gevraagd. Dit is het driecijferig nummer achterop uw creditcard (Visa en MasterCard), of het viercijferige nummer aan de voorkant van uw creditcard (American Express). Klik voor meer info op het vraagteken in het betaalmenu.

PayPal
Nadat u bij PayPal een account heeft aangemaakt (gekoppeld aan een bankrekening of een creditcard) kunt u eenvoudig betalen door enkel uw e-mailadres en uw wachtwoord in te voeren. U hoeft niet langer uw bank- of creditcardgegevens keer op keer in te vullen, deze worden veilig door PayPal opgeslagen voor al uw toekomstige betalingen.

Eenmalige machtiging (automatisch incasso)
Bij betaling met eenmalige machtiging, wordt uw order in behandeling genomen, nadat de machtiging door docdata payments is geïncasseerd. 

iDEAL
iDEAL staat voor het direct betalen van uw bestelling via uw eigen internetbankomgeving. Voordeel: de betaling wordt direct geautoriseerd en kan daarom snel worden doorgezet in ons systeem, zodat uw bestelling daarna meteen door ons in behandeling kan worden genomen.
  
Lokale overboeking
U ontvangt de betalingsgegevens voor uw bestelling via een e-mail bericht van docdata payments. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen, nadat de betaling via docdata payments is ontvangen.

Betaalprocedure
De betaalprocedure start op het moment dat u in uw besteloverzicht op 'Betalen' klikt. De betaalprocedure via docdata payments wordt nu gestart. Kies een betaalmethode en volg de instructies op het scherm.

Op het moment dat de betaling is afgerond, keert u terug naar de site en ontvangt u via e-mail een orderbevestiging.

Betalen op rekening
Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te betalen.* Na verificatie van de gegevens wordt de bestelling verwerkt.
De betalingstermijn is 14 dagen. Bij achterstallige betalingen kan De Champagne Post de uitvoering van een bestelling weigeren.

* De champagnes van Dom Pérignon, Cristal, Louis Dubosquet, Krug en 'La Grande Dame' van Veuve Clicquot kunnen uitsluitend besteld worden bij vooruitbetaling (lokale overboeking of automatisch incasso vooraf) of bij betaling via iDEAL of creditcard. Vaste klanten (met klantnummer) kunnen op rekening betalen.
* Bij bestelling van grotere hoeveelheden wordt een (gedeeltelijke) vooruitbetaling gevraagd.