NIX 18 - Wij verkopen

geen alcohol aan minderjarigen

Mijn winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

PostNL:
‘Standaard’ wordt uw bestelling met PostNL verstuurd. Alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 15.30 uur bij
De Champagne Post zijn ontvangen, worden dezelfde dag nog verwerkt en ter verzending aangeboden bij PostNL. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden op maandag verwerkt. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht. De bestelling zal dan de eerstvolgende werkdag worden verwerkt.

Voor grotere of speciale orders gelden afwijkende verwerkingstijden, wij informeren u graag hierover.

PostNL levert in principe de pakketten de volgende dag af (98 %), maar geeft hiervoor geen 100 % garantie (zie ook onze algemene voorwaarden). Indien u uw cadeau gegarandeerd op een bepaalde datum afgeleverd wilt hebben (maandag t/m zaterdag), dan adviseren wij u om gebruik te maken van de optie ‘Urgent Pack’ (zie informatie twee alinea's hieronder).

Bezorging in het buitenland:
Bezorging in het buitenland is mogelijk voor een aantal landen. De toeslag hiervoor is afhankelijk van het totale gewicht van uw bestelling en het land van aflevering. Het totaalbedrag ziet u op het bestelformulier, nadat u het betreffende land heeft ingevuld. Verzending naar landen buiten de EU geschiedt op risico van de besteller. Wij leveren NIET meer naar Portugal, Noorwegen en Zwitserland!

Kostenindicatie voor toeslag buitenland:

Afhankelijk van het totale gewicht, tot 2 kg € 15,95 ex BTW voor België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden.
Afhankelijk van het totale gewicht, tot 2 kg € 20,95 ex BTW voor Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Slovenië, Slowakije, Tjechië.
Afhankelijk van het totale gewicht, tot 2 kg € 20,95 ex BTW (op risico voor de besteller) voor Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Faeroër Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Roemenië, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland. 

Urgent Pack:
Indien u uw cadeau gegarandeerd op een bepaalde datum afgeleverd wilt hebben, dan adviseren wij u om gebruik te maken van de mogelijkheid om uw cadeau als zgn. ‘Urgent Pack’ te versturen.

Kenmerken’ Urgent Pack’:

- alleen beschikbaar voor afleveradressen binnen Nederland

- aflevering is mogelijk op maandag t/m zaterdag

- uw bestelling dient minimaal één werkdag voor de gewenste afleverdatum geplaatst worden, voor 13.00 uur

- op maandag t/m zaterdag vindt de aflevering plaats tussen 8.00 en 17.00 uur (het is niet mogelijk om een voorkeurstijdstip op te geven)

- de toeslag bedraagt € 13,50 voor pakketten tot 5 KG, € 17,- voor pakketten t/m 15 KG en € 20,50 voor pakketten t/m 32 KG (op basis van het gewicht van uw cadeau(s) wordt de toeslag automatisch berekend door het kassasysteem, bedragen zijn ex BTW).

Aflevering dezelfde dag:
Hieraan hangt een (hoog) prijskaartje, maar aflevering dezelfde dag (binnen Nederland) is bijna altijd mogelijk. We schakelen hiervoor een koeriersbedrijf in. De kosten worden berekend op basis van de te rijden kilometers (berekend vanaf ons magazijn in Zwijndrecht). Informeert u naar de mogelijkheden en prijzen via 020-470 44 22.